Identification
Personal identification
- Full name
- Cátia Raquel Esteves Morgado
Citation names
- Morgado, Cátia
- Cátia Morgado
- Morgado, C.
Author identifiers
- Ciência ID
- 9513-31AD-1979
- ORCID iD
- 0000-0001-5309-1813
- Researcher Id
- IUQ-3476-2023
- Scopus Author Id
- 57207256491
Email addresses
- catia.morgado@eshte.pt (Professional)
Languages
Language | Speaking | Reading | Writing | Listening | Peer-review |
---|---|---|---|---|---|
English | Advanced (C1) | Proficiency (C2) | Advanced (C1) | Proficiency (C2) | |
Spanish; Castilian | Elementary (A2) | Intermediate (B1) | Elementary (A2) | Upper intermediate (B2) | |
Portuguese (Mother tongue) |
Education
Degree | Classification | |
---|---|---|
2015
Concluded
|
Segurança e Qualidade Alimentar na Restauração (Mestrado)
Major in Sem especialização
Escola Superior de Hotelaria e Turismo do Estoril, Portugal
"Análise dos fatores de risco associados à distribuição de produtos de IV gama" (THESIS/DISSERTATION)
|
|
2009/06/30
Concluded
|
Produção Alimentar em Restauração (Licenciatura)
Escola Superior de Hotelaria e Turismo do Estoril, Portugal
|
Affiliation
Science
Category Host institution |
Employer | |
---|---|---|
2018 - Current | Researcher (Research) | CITUR - Escola Superior de Hotelaria e Turismo do Estoril, Portugal, Portugal |
Escola Superior de Hotelaria e Turismo do Estoril, Portugal |
Other Careers
Category Host institution |
Employer | |
---|---|---|
2013 - Current | Técnico Superior (Técnico Superior) | Escola Superior de Hotelaria e Turismo do Estoril, Portugal |
Escola Superior de Hotelaria e Turismo do Estoril, Portugal | ||
2005 - 2013 | Assistente Técnico (Assistente Técnico) | Escola Superior de Hotelaria e Turismo do Estoril, Portugal |
Others
Category Host institution |
Employer | |
---|---|---|
2021/04/05 - Current | Membro do Conselho Geral | Escola Superior de Hotelaria e Turismo do Estoril, Portugal |
Escola Superior de Hotelaria e Turismo do Estoril, Portugal |
Projects
Contract
Designation | Funders | |
---|---|---|
2017/12/01 - 2020/06/30 | MISAGE: Estratégias de redução de acrilamida e produtos de glicogenação avançada em pão.
Researcher
Escola Superior de Hotelaria e Turismo do Estoril, Portugal
|
Fundação para a Ciência e a Tecnologia
Ongoing
|
2017/12/01 - 2020/06/01 | Mitigation strategies of acrylamide and advanced glycation end-products in bread
SAICT-POL/24172/2016
Instituto Politécnico de Santarém, Portugal
Instituto Nacional de Saúde Doutor Ricardo Jorge, Portugal Escola Superior de Hotelaria e Turismo do Estoril, Portugal |
Fundação para a Ciência e a Tecnologia
Ongoing
|
Outputs
Publications
Book |
|
Book chapter |
|
Conference abstract |
|
Conference paper |
|
Conference poster |
|
Journal article |
|
Manual |
|
Thesis / Dissertation |
|
Activities
Oral presentation
Presentation title | Event name Host (Event location) |
|
---|---|---|
2019/10/10 | Profile and Motivations of consumers of organic products | International Congress on Engineering and Sustainability in the XXI Century
Instituto de Engenharia, Universidade do Algarve, Campus da Penha (Algarve, Portugal)
|